Strindberg Project

Tripprapport: Metahydrokortamin

A Science Report By Akram Mannen Pasta

Okeeeej!! Förra helgen hade vi köpt ett parti metahydrokortamin (ca 1 kg oblandat rent!!). Charlies tjej drog lite hastigt iväg med jobbet på konferens så vi tänkte att vi skulle dra en testomgång redan på torsdagen (så man vet vad som gäller innan helgen! hehehe...). Jag läste på en del om metahydrokortamin på nätet innan och tydligen finns det två bra sätt att ta det: 1) injicera 2) freebasea. Vi valde att freebase:a då d känns lite mindre "pundigt" på något sätt... 
Vi tog pulvret som är ett gråaktigt pulver som dammar väldigt lätt och blandade ut det med en vatten/socker-blandning. Det hela rör man ihop noggrant och sen torkar det i ugnen på 150 grader ca 50 minuter. Då fick vi på 1 kg oblandat rent ca 3-4 kg... mer om det en annan gång.. massa matte bara =)

i vanlig ordning hade Tommie bunkratt upp med en jävla massa käk som te.x. wienerbröd, smörcola, ägg, mandelmassa, socker, mjölk, ölkorv, leverkorv, räkor, pizza, avacado och bacon... hehe, gott som fan kan ja lova!! jag hade glömt att fixa någon film å kolla på så vi började med att köra några matcher "Soul Calibur" på Charlies platt tv, skoj som fan... =)
humöret var på topp och vi började kvällen med att käka lite räkor, avacado och bacon och spelade lite mer..somvanligt så var charlie bäst.. ahaha

vid 22tiden slog det oss att vi faktiskt hade en massa knark att knarka så vi ordnade med folie å tändare och ett rör att suga in röken i....vi började med att bränna på uppskattningsvis 50g på och drog in ångorna snabbt. Ett fruktansvärt jävla illamående spred sig i kroppen genast. Något av det allra allra värsta jag har varit med om...efter ett par minuter så hade illamåendet övergått i en lite lugnare och mer sansad smet i  hjärnan... charlie satte på "Avatar" på bluerayn eftersom det i princip var den enda filmen vi hade som vi alla gilla. Medans det första ruset lugnade ner sig så kollade vi på igenom filmen men allt jag kunde tjänna var hur satans jävla igenkorkad min hjärna var. det var som att alla tankar jag försökte tänka inte kom igenom hela vägen utan de som liksom stannade halvvägs och bara fastnade. då fattade jag hur fruktansvärt jävla hög ja var... mina armar lydde mig inte och i samma ögonblick så insåg jag hur fruktansvärt kissnödig jag hade blivit. försökte resa mig upp för att gå å pissa men d gick inte!! panik!! jag ropade på charlie men såg hur han hade somnat med munnen öppen och tungan hängde utanför munnen. Tommie hade tagit av sig brallerna till knäna och slagit pannan i bordet ....fannn!!! äppelskit tänkte ja... hur löser jag detta då?? jag försökte resa mig igen men d var helt omöjligt - snart pissar jag på mig tänkte jag ... fan... kollade på charlies nya soffa hans tjej skulle bli helt jävla vansinnig om hon fick reda på att jag hade PISSAT ner deras nya fina soffa.... paniken blev till svett som sakta droppade ner från pannan då såg jag en flaska cola på bordet halvfull "det får duga" tänkte ja och med mycket möda lyckades sträcka mig efter den... jag halade ut "grejen" och pissade rakt ner i flaskan... AAHH!! efter den urladdningen så började jag svettas som fan och blev trött.. jag somnade med flaskan i handen och vaknade ett par timmar senare...kände mig lite hungrgi de andra grabbarna var redan uppe igen och vi bestämde oss för att det fick räcka för ikväll...Translate This Text To:

115 3 1 1 0
Read 75025 Times - Genre: Novel
Published: September 14, 2010, 12:46 pm