Strindberg Project

en berättelse om hur jag lever

A Science Report By Leif E Svensson

d var förra sommaren som var sådär djävla dålig å usel som jag först skulle gå till ica nere på hörnet som jag träffade den där tjejen första gången.....hon hade på sig en grön tröja med tryck på och svarta gympa skor ganska lång och lite slitet hår ganska otvättat....hon skulle hyra film å ja frågade om hon hade sett den filmen hon skulle hyra förut det hade hon inte sa hon...filmen var true romance jag hade sett den hade jag för mig och gillade den!! kanske inte min favoritfilm men jättebra ändå.....topp 10...vi bestämde oss för att ses och ja tog hennes telefonnummer det var väldigt enkelt att komma ihåg det var bra. Vi gick och tog en öl några kvällar senare....hon hade 4 barn berättade hon alla var mellan 5-18 år gamla....lustigt tänkt ejag ska man bli plastfarsa!?

nu är vi gifta och har 3 egna barn 2 är utflyttade och vi funderar på att köpa ett hus men det blir så mycket med lån å ränta å massa avgifter kanske om man kan vinna p ålotto ja vet inte =) ...

I framtiden hoppas jag att kunna kanske få lite tid över till att börja coacha ett fotbollslag kanske resa någonstans.....italien ska vara fint och ha god mat är vad jag har hört... det skulle jag uppskatta.

är väl nöjd med hur mitt liv har blivit generellt tror jag......

n umåste jag sticka ....CIAO
Translate This Text To:

88 1 0 0 0
Read 77177 Times - Genre: Science
Published: September 10, 2010, 8:27 am