Strindberg Project

Formula 1

By Mats Hårding

Regnet piskade mot vindrutan när jag körde in på parkeringsplatsen. Hotellet var av billigare modell och endast två andra bilar stod parkerade. Klockade på instrumentbrädan visade 23:34. 
Klev in i receptionen och det första jag såg var en ung, snygg tjej med blont hår. Med ett leende på läpparna hälsade hon mig välkommen: "Hej! Välkommen till Formula 1 Västberga!". Kvällen kändes genast lite mindre dyster, kanske skulle det inte bli en sådan hemsk helg här i alla fall. Jag förklarade att jag ville ha ett rum med badkar och TV, inga problem sa hon. Våra blickar möttes, vi hade ett ögonblick, mitt hjärta tappade takten för en sekund. Hon log. Jag kände hur det hettade till innanför jackan. 
Då hände någonting. Hon knäppte upp sin kavaj och det visade sig att hon var helt naken under. Vad är det som händer! Hon böjde sig fram och kysste mig. Sträckte ner handen mot mitt skrev. Kroppen exploderade. Jag kände hur mina ben fullkomligt sprängdes. Först det vänstra - KABOOM, en obeskrivlig smärta. Jag har aldrig tidigare känt något liknande, det var som att alla känselspröt i kroppen vek sig dubbla. Jag tittade ner och fick en chock: mitt vänstra ben var borta ovanför knäet och ner. Jag föll ihop, skrek och grät. Då sprängdes mitt högra ben. Det lät som att smälla en smällare och bryta ett kycklingben samtidigt. Jag skrek. Och skrek. Och grät. Den framfusiga och storbystade receptionisten hade redan hunnit springa runt disken och satte sig något oväntat gränsle över mig. Blodet forsade ur de stumpar som tidigare utgjorde mitt knäfäste. Hon gränslade mig och jag kunde inte förstå varför hon inte försökte stoppa blödningen eller ringa efter ambulans. Istället knäppte hon upp mina byxor och sträckte ner handen innanför mina kalsonger. Jag var slak. Blodet hade nu bildat en pöl som vi nästan gled runt i. Hon började ta på min kuk. Jag blev arg och skrev något i stil med "vad i helvete håller du på med?! Ring efter hjälp!". Hon låtsades inte höra. Istället klädde hon av sig på underkroppen. Knäppte upp byxorna. Tog av sig trosorna. Hon förde in min kuk i henne. Jag hade nu förlorat så mycket blod att jag höll på att svimma. Det började svartna för ögonen. Samtidigt red hon mig med en aldrig skådad intensitet. Hennes kropp var lika overklig som hela situationen. Jag kände mig trött och hade svårt att hålla mig vaken. Jag började glida in i en annan värld. Sakta tillät jag mig att försvinna genom golvet. Det var som upphettad plast som sakta gav vika. Jag försvann genom linoleummattan på Formula 1 hotell i Västberga. Det var svårt att röra sig, linoleum är ett märkligt material när man befinner sig mitt innuti det. Mjukt men kompakt, rörligt men segt. Ovanför mig såg jag ljuset från receptionen, det var kanske 10 meter nu. Sakta gled jag längre och längre ner. Jag gjorde inte motstånd. Och då slog det mig smärtan och blodet var borta. Hjärtat stannade till. Jag försökte se efter om benen var kvar men kunde inte böja kroppen. Letade mig ner med handen. Där var dom! Benen var kvar. Öppningen till receptionen hade nu helt stängts igen. 
Jag somnade. En lugn och rogivande sömn. Hade jag vetat att det var så här avslappnande att sova i en linoleummatta hade jag aldrig sovit i något annat. 

Translate This Text To:

13 5 2 0 0
Read 3177 Times - Genre: Short story
Published: September 17, 2010, 4:57 am